PITANJA I DILEME KOJE IMAŠ U PARTNERSKOM ODNOSU ZASLUŽUJU ODGOVORE A PROBLEMI REŠENJE.

Sve ono što te muči i čini da se osećaš nezadovoljno i zaglavljeno u partnerskom odnosu ili ljubavnom životu, podeli sa mnom na sesijama kako bismo zajedno došle do promene koja ti je potrebna i koju želiš.

Za kvalitetan partnerski odnos važno je da tvoj odnos sa sobom bude dobar. A to postižeš u radu sa mnom. Ne tako što ti ja, dajem savete i preporuke za tvoja rešenja, već tako što će te moja pitanja podsticati i suptilno usmeravati da u sebi otkriješ sabotere ali i potencijal koji je sputan na nesvesnom nivou.

Prepoznaješ li se u nekoj od ovih rečenica:

 

 • Veruješ da nećeš preživeti ako te ostavi.
 • Uverena si da moraš biti dobra, previse udovoljavaš, praštaš i žrtvuješ se da bi odnos trajao.
 • Imaš osećaj da uvek moraš ti da daješ, da udovoljiš njemu i da tvoje potrebe nisu važne.
 • Preko glave su ti njegove ljubomorne scene i teške reči.
 • Suočavaš se sa sumnjom, ljubomorom i već si umorna od uloge detetektiva.
 • Moraš da ostaneš u toksičnom braku ali ne znaš kako da u njemu opstaneš.
 • Mislila si da ćeš prevazići njegovu prevaru ali nikako da se oslobodiš te gorčine.
 • Stalno se vraćaš u toksični odnos jer veruješ da će se on promeniti.
 • Ne možeš da razumeš svoje i partnerove emocije i ponašanje.
 • Vaše svađe uvek završe ćutanjem i ignorisanjem umesto rešenjem problema.
 • Još uvek nisi našla odgovore zašto si sama dok su sve tvoje drugarice emotivne ili porodično ostvarene.
 • Sramota te je da se razvedeš posle 30 godina braka, plašiš se šta će okolina reći.
 • Imaš partnera, a osećaš se jako usamljeno u tom odnosu-nema više zajedničkih tema, tišina je postala nepodnošljiva.
 • Ne znaš kako da se izboriš sa strahom od napuštanja, pa pristaješ na sve
 • Misliš da si lepak za budale, da si stalno u vezi sa pogrešnima.

 

Ako je tvoj odgovor DA, imaš dve mogućnosti.
Da sve ostane ovako i postane mnogo gore ili

da napraviš korak i u radu sa mnom dođeš do željene promene.

Ti biraš.

Donesi dobru odluku umesto one koja ti se čini lakšom.

O radu sa mnom rekli su:

,,Ti si osoba koja ima neizmeran talenat za koučing i tvoj pristup je zaista ono što te čini premcem u ovome čime se baviš. Tvoj pristup osobi je pun empatije, ljudskosti, neverovatne podrške i pozitivne energije. Čak iako izložiš mišljenje koje klijent nije u stanju da u tom trenutku prihvati, ti umeš sa puno empatije da se približiš osobi i navedeš je da se sama suoči sa istinama i sama duboko u sebi dođe do odgovora. Ti si izvanredan terapeut- kouč koja osobi koja radi sa tobom stvara želju da ti postane i ostane prijatelj i nakon završene terapije.”
Marija M.
,,Izašla sam iz toksičnog braka i oslobodila se čoveka koji mi je crpio energiju, zahvaljujući radu sa vama i postizanju moje spremnosti za napuštanje istog. Vaša smirujuća i pokretačka energija je neverovatna. Zadovoljna sam i sobom, jer sam uz Vas naučila kako da sebe volim.”
Ivana A.
,,Tanji sam se obratila neposredno nakon odluke o razvodu, svesna da se osećam jako loše ali i da je ispred mene težak period preboljevanja. Prve sesije bile su posvećene mom trenutnom stanju i borbi da prestanem da budem detektiv i bavim se otkrivanjem svih laži mog bivšeg muža. Kroz razgovor i različite zadatke uspela sam da prestanem da samu sebe dodatno povređujem i premestim fokus sa njega na sebe .Bavile smo se i mojim pogrešnim uverenjima, nedostatkom samopouzdanja koje je nestalo nakon procesa razvoda ali i prethodnih iskustava i obrazaca iz detinjstva. Tanja je kroz različite tehnike uspela da iz mene izvuče uverenja koja su me kočila i koja smo kroz sesije promenile.“
Sanja L.
,,Draga Tanja, hvala ti što si mi pomogla da osvestim svoju ulogu ,,spasitelja,, u odnosima - partnerskim, prijateljskim, porodičnim, poslovnim. Sada kada je više ne igram osećam se mnogo lakše i rasterećenije.”
Jovana K.
,,Rad na sebi je najteži proces. Kroz razgovor sa Tanjom sam došla do zaključka da imam vremena da s imam šanse da se brže vratim sebi, uvidim bolje svoje strahove, mane i prednosti. Prelazak od dominantnih roditelja ka manjipulativnom partneru, pokazao je bolje suštinu mog problema- manjak samopoštovanja, nesigurnost, odlaganje svojih želja i ciljeva. Na sesijama sam zakoračila u novi svijet, svoj svijet , odlučno i hrabro sa jasno postavljenim granicama prema drugim ljudima.”
Edina H.
,PRE- Uvek je neko bolji, lepši, interesantniji. SADA-Sebi sam divna, fantastična, posebna, baš takva kakva jesam. PRE-Tužna i povređena ako me neko odbaci. SADA- Srećna što sam i dalje divna za nekoga ko će to da prepozna i ceni. PRE-Uplašena da kažem šta mislim i da budem prava ja. SADA-Osećam svoju snagu i autentičnost, spremna da pokažem svetu pravu sebe. PRE-Strah od samoće. SADA- uživanje u radu na sebi, rastu i vremenu sa sobom. PRE-Prilagođavanje i imitiranje drugih kako bi im se dopala. SADA-Autentična ja, u redu je da se ne dopadam svima, a i bitnije mi je ko se meni dopada.”
Marija M.

Kako to izgleda?

Zakažeš sesiju koja traje 60 minuta.

Možeš da izabereš jednu, koja je dovoljna za upoznavanje sa tvojim problemom i potencijalnim uzrocima ali ne i za postizanje željenog rezultata.

Paket od 3 ili 5 sesija je dovoljan da se posvetimo temi na kojoj želiš da radiš, da osetiš i počneš da živiš svoju promenu.

O broju sesija odlučuješ isključivo ti, na osnovu toga koliko dugo želiš da radiš na sebi I svom partnerskom odnosu, kao i svom ličnom  razvoju.

Koliko je sesija potrebno da dođemo do rešenja zavisi od problem na kojem želiš da radiš ali i od tvoje volje i motivacije.

Održavaju se jednom nedeljno, putem video poziva preko aplikacije koju ti izabereš.

Moji klijenti su iz

Australije, Saudijske Arabije, Italije, Finske, Irske, Nemačke, Kanade, Slovenije, Hrvatske…

To što ne radimo uživo ne smanjuje kvalitet sesije i bliskog odnosa koji ostvarujemo, a ima mnogo prednosti jer mi se možeš javiti sa bilo kog mesta na svetu.

“Već nakon prve sesije, osećala sam se mnogo bolje. Tanja mi je pomogla da se fokusiram na rešenje. Godinama sam bila zaglavljena razmišljajući samo o problemu.” Ana P.

Pogled iz drugog ugla i saznanje da rešenje uvek postoji, često su dovoljni da počneš da unapređuješ kvalitet svog života, tako što tvoj odnos prema sebi i partneru postaje sve bolji.

DA SA MESTA NA KOME SE TRENUTNO NALAZIŠ, STIGNEŠ TAMO GDE ŽELIŠ DA BUDEŠ

 • Prepoznaćeš da li partnere biraš po poznatom obrascu iz primarne porodice i naučićeš kako da menjaš ono što ti je nekorisno,
 • Osvestićeš šta si sve radila u detinjstvu u odnosu sa roditeljima, kako bi dobila ljubav i kako to sada utiče na tvoj odnos sa partnerom,
 • Naučićeš kako da postaviš granice i bez straha kažeš NE,
 • Naučićeš da su neprijatnost i strah deo procesa kada postavljaš granice nakok čega ćeš ih lakše postavljati,
 • Osvestićeš svoj emocionalni stil vezivanja: razumeće zašto se previše vezuješ ili zašto ne možeš da ostvariš dugotrajnu vezu
 • Nećeš davati sebe previše kako bi potvrdila svoju vrednost i sačuvala partnera,
 • Razumećeš zašto napuštaš odnos kada on postane ozbiljan,
 • Prepoznaćeš manipulativne tehnike i znaćeš kako da na njih reaguješ ili odgovoriš umesto da upadaš u manipulativnu zamku,
 • Naučićeš da praviš razliku između zdrave i nezdrave krivice- nećeš preuzimati višak odgovornosti i tražiti krivicu u sebi,
 • Osvestićeš u kojim situacijama osećaš ljutnju i kako da odgovoriš umesto da reaguješ,
 • Osvestićeš odakle dolazi tvoj strah od samoće i prestaćeš da kreiraš najgore scenarije,
 • Prepoznaćeš odakle dolazi glas unutrašnjeg kritičara i kako možeš da ga menjaš,
 • Naučiš kako da dobrom komunikacijom rešavaš probleme,
 • Naučiš kako da izabereš pravog partnera i izgradiš zdrav odnos,
 • Lakše ćeš prolaziš kroz proces tugovanja nakon raskida ili razvoda:prihvatićeš realnost, prilagodićeš se životu bez te osobe, nalazićeš načine da utešiš sebe kada si tužna

,,Ti si osoba koja ima neizmeran talenat za koučing i tvoj pristup je zaista ono što te čini premcem u ovome čime se baviš. Tvoj pristup osobi je pun empatije, ljudskosti, neverovatne podrške i pozitivne energije. Čak iako izložiš mišljenje koje klijent nije u stanju da u tom trenutku prihvati, ti umeš sa puno empatije da se približiš osobi i navedeš je da se sama suoči sa istinama i sama duboko u sebi dođe do odgovora. Ti si izvanredan terapeut- kouč koja osobi koja radi sa tobom stvara želju da ti postane i ostane prijatelj i nakon završene terapije.”  Marija M.

Tu sam da te pažljivo slušam, budem podrška, ne osuđujem već hrabrim na putu pronalaska rešenja. Važno mi je da mi veruješ, da osetiš bliskost i poverenje. Zajedno ćemo se radovato rezultatima jer ćeš brzo:

Ti postati promena o kojoj sanjaš. Žena koja se oseća dobro, sigurno, samopuzdano. Žena koja koristi svoje potencijale i sa partnerom gradi zdrav odnos komunicirajući svoje želje i potrebe.

Ja sam Tanja Labović, psihodinamski intergrativni
kouč za partnerske odnose

Nakon velikih izazova sa kojima sam se suočavala u emotivnim odnosima, a kasnije i u braku, odlučila sam da pronađem uzroke nezadovoljstva i odgovore na pitanja koja su me mučila. Počela sam da istražujem sebe, svoje emocije, detinjstvo, ponašanja. Preispitivala sam svoja uverenja, nezadovoljene potrebe, neostvarena očekivanja. Proces je bio bolan, ali dragocen jer sam uspela da se uzdignem iz uloge žrtve, oslobođena od ljutnje i samoprekorevanja.

 Znala sam da rešenje uvek postoji. A da sam ja ta koja bira.

Moj prvi izbor nije bio lak. Šta upisati ? Od dve velike ljubavi izabrala sam Muzičku akademiju. Nije bilo moguće da studiram na dva fakulteta. Ali me je moja druga ljubav, psihologija, pronašla u trenutku kada sam se osetila zaglavljeno u partnerskom odnosu i životu.

Tada sam shvatila da i izbori koje pravimo ne moraju biti konačni, da možemo da donosimo nove odluke, da menjamo stara uverenja, odbacujemo ono što nam više ne služi.

Postala sam  kouč za partnerske odnose, sa željom da i drugima pomognem da dođu do rešenja.

Želim da poveruješ da je moguće izaći iz toksičnog odnosa, prevazići prevaru, osnažiti brak i uživati u zdravom i funkcionalnom partnerskom odnosu.

Moguće je ostaviti narcisa, obnoviti bliskost u braku, bolje komunicirati, dati svojim potrebama da budu zadovoljene, a želje ostvarene.

Sertifikat Internacionalnog koučing Instituta iz Berlina, koji sam stekla garantuje najviše standarde i kompetencije u oblasti koučinga, a preporuke onih sa kojima sam radila su dokaz da je svaki problem rešiv. Edukant sam psihodinakskog intergratvnog koučinga u supervizji OLI centra.

 

Uvodna sesija u trajanju od 30 minuta košta 25 eur/3.000rsd

Cena 1 sesije košta 55 eur / 6.600 rsd

Paket od 4 sesije košta 197 eur / 23.650 rsd

Cena jedne sesije za parove u trajanju od sat ipo vremena košta 80 eur/9.600 rsd

Plaćanje se vršim putem dinarskog, Western Uniona, PayPala i RIA.

Sve potrebne podatke za uplatu klijent dobija  u predračunu pre održavanja prve sesije.

Zakazanu sesiju treba otkazati najkasnije 12 sati pre zakazanog termina. Ukoliko klijent ne otkaže sesiju, taj termin se računa kao održan.

"Ne menjaj sebe da bi bila dobra njemu, menjaj sebe da bi bila dobra sebi."