"PITANJA I DILEME KOJE IMAŠ U PARTNERSKOM ODNOSU ZASLUŽUJU ODGOVORE, A PROBLEMI REŠENJE.”

Sve ono što te muči i čini da se osećaš nezadovoljno i zaglavljeno u svom partnerskom odnosu ili ljubavnom životu, podeli sa mnom na sesijama, kako bismo zajedno došli do promene koju želiš i koja ti je potrebna.

Ja sam Tanja Labović, kouč za partnerske odnose.

Nakon velikih izazova sa kojima sam se suočavala u emotivnim odnosima, a kasnije i u braku, odlučila sam da pronađem uzroke nezadovoljstva i odgovore na pitanja koja su me mučila. Počela sam da istražujem sebe, svoje emocije, detinjstvo, ponašanja. Preispitivala sam svoja uverenja, nezadovoljene potrebe, neostvarena očekivanja. Proces je bio bolan, ali dragocen jer sam uspela da se uzdignem iz uloge žrtve, oslobođena od ljutnje i samoprekorevanja. Znala sam da rešenje uvek postoji.

A da sam ja ta koja bira.Moj prvi izbor nije bio lak. Šta upisati ? Od dve velike ljubavi izabrala sam Muzičku akademiju. Nije bilo moguće da studiram na dva fakulteta. Ali me je moja druga ljubav, psihologija, pronašla u trenutku kada sam se osetila zaglavljeno u partnerskom odnosu i životu.

Tada sam shvatila da i izbori koje pravimo ne moraju biti konačni, da možemo da donosimo nove odluke, da menjamo stara uverenja, odbacujemo ono što nam više ne služi.

Postala sam kouč za partnerske odnose, sa željom da i drugima pomognem da dođu do rešenja.

 

Sve ono što te muči i čini da se osećaš nezadovoljno i zaglavljeno u svom partnerskom odnosu ili ljubavnom životu, podeli sa mnom na sesijama, kako bismo zajedno došli do promene koju želiš i koja ti je potrebna.

O radu sa mnom rekli su

,,Ti si osoba koja ima neizmeran talenat za koučing i tvoj pristup je zaista ono što te čini premcem u ovome čime se baviš. Tvoj pristup osobi je pun empatije, ljudskosti, neverovatne podrške i pozitivne energije. Čak iako izložiš mišljenje koje klijent nije u stanju da u tom trenutku prihvati, ti umeš sa puno empatije da se približiš osobi i navedeš je da se sama suoči sa istinama i sama duboko u sebi dođe do odgovora. Ti si izvanredan terapeut- kouč koja osobi koja radi sa tobom stvara želju da ti postane i ostane prijatelj i nakon završene terapije.”
Firstname Surname
Designer
,,Izašla sam iz toksičnog braka i oslobodila se čoveka koji mi je crpio energiju, zahvaljujući radu sa vama i postizanju moje spremnosti za napuštanje istog. Vaša smirujuća i pokretačka energija je neverovatna. Zadovoljna sam i sobom, jer sam uz Vas naučila kako da sebe volim.”
Firstname Surname
Designer
,,Tanji sam se obratila neposredno nakon odluke o razvodu, svesna da se osećam jako loše ali i da je ispred mene težak period preboljevanja. Prve sesije bile su posvećene mom trenutnom stanju i borbi da prestanem da budem detektiv i bavim se otkrivanjem svih laži mog bivšeg muža. Kroz razgovor i različite zadatke uspela sam da prestanem da samu sebe dodatno povređujem i premestim fokus sa njega na sebe .Bavile smo se i mojim pogrešnim uverenjima, nedostatkom samopouzdanja koje je nestalo nakon procesa razvoda ali i prethodnih iskustava i obrazaca iz detinjstva. Tanja je kroz različite tehnike uspela da iz mene izvuče uverenja koja su me kočila i koja smo kroz sesije promenile.“
Firstname Surname
Designer
,,Draga Tanja, hvala ti što si mi pomogla da osvestim svoju ulogu ,,spasitelja,, u odnosima - partnerskim, prijateljskim, porodičnim, poslovnim. Sada kada je više ne igram osećam se mnogo lakše i rasterećenije.”
Firstname Surname
Designer
,,Rad na sebi je najteži proces. Kroz razgovor sa Tanjom sam došla do zaključka da imam vremena da s imam šanse da se brže vratim sebi, uvidim bolje svoje strahove, mane i prednosti. Prelazak od dominantnih roditelja ka manjipulativnom partneru, pokazao je bolje suštinu mog problema- manjak samopoštovanja, nesigurnost, odlaganje svojih želja i ciljeva. Na sesijama sam zakoračila u novi svijet, svoj svijet , odlučno i hrabro sa jasno postavljenim granicama prema drugim ljudima.”
Firstname Surname
Designer
,PRE- Uvek je neko bolji, lepši, interesantniji. SADA-Sebi sam divna, fantastična, posebna, baš takva kakva jesam. PRE-Tužna i povređena ako me neko odbaci. SADA- Srećna što sam i dalje divna za nekoga ko će to da prepozna i ceni. PRE-Uplašena da kažem šta mislim i da budem prava ja. SADA-Osećam svoju snagu i autentičnost, spremna da pokažem svetu pravu sebe. PRE-Strah od samoće. SADA- uživanje u radu na sebi, rastu i vremenu sa sobom. PRE-Prilagođavanje i imitiranje drugih kako bi im se dopala. SADA-Autentična ja, u redu je da se ne dopadam svima, a i bitnije mi je ko se meni dopada.”
Firstname Surname
Designer